Ghemertse Luyden

historische kleding en smeedwerk

Bekijk onze diensten

Smeedwerk in opdracht

U geeft aan wat u wilt hebben en wij gaan aan het werk. Weet u het niet precies? Geen nood. We beschikken over een grote hoeveelheid naslagwerk en kennis zodat we er ongetwijfeld samen uitkomen.

Wilt u zelf een deel van het werkstuk vervaardigen of wilt u hier wat hulp bij? Dat kan allemaal. Geef dit aan en we bepalen samen hoe dat gaat gebeuren.

Kleding op maat in opdracht

Ook hiervoor geldt: u geeft aan wat u wilt hebben en wij gaan aan het werk. Weet u het niet precies? Geen nood. We beschikken over een grote hoeveelheid naslagwerken en kennis, zodat we er ongetwijfeld samen uitkomen.

Wilt u zelf een deel van het werkstuk vervaardigen of wilt u hier wat hulp bij? Dat kan allemaal. Geef dit aan en we bepalen samen hoe we dat gaan doen.

Kledingverhuur

Ghemertse Luyden verhuurt in samenwerking met 

PreHistorisch Dorp/Eindhoven Museum, 

Boutenslaan 161B, 

5644 TV Eindhoven, 

historische kleding uit de periode ijzertijd t/m 16e eeuw na Chr.
Prijzen:

Luxe kostuum € 50,00 per dag

Gewoon kostuum € 35,00 per dag

Kinderkleding € 20,00 per dag


Ghemertse Luyden op locatie


In het Wikinger Museum Haithabu http://www.schloss-gottorf.de/haithabu wordt drie keer per jaar een grote Vikingmarkt gehouden. Ghemertse Luyden is jaarlijks op de voorjaarsmarkt met een grote collectie bijlen. Voor een impressie: kijk bij foto's naar het album Haithabu.


Ook is Ghemertse Luyden smeedwerk aanwezig op de ambachtendag in het Boerenbondsmuseum Gemert met een middeleeuwse smidse. Voor een impressie: kijk onderaan deze pagina bij filmpjes.


Volgende keer op een evenement bij u in de buurt?


Voor informatie over deze- en andere evenementen: kijk op onze Facebookpagina's: